FERFOU - Fer-Fou
Geïnspireerd door een passie voor interieur en gedreven om die te delen met anderen, zijn we onze creatieve ideeën een concrete vorm gaan geven. Om onze ontwerpen te complementeren, zijn we nadien zorgvuldig op zoek gegaan naar exclusieve decoratieve objecten. Een buitengewone belevenis over hoe je creatie en decoratie steeds opnieuw kan integreren tot een ijzersterk geheel.
ferfou,creatie,decoratie
15286
page-template-default,page,page-id-15286,bridge-core-1.0.5,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

|’FER’ of ijzer| ~ een harde metaalsoort.
|’FOU’ of gek| ~ waanzinnig, buitengewoon.

FERFOU: een verhaal over buitengewone woonideeën en dromen…

 

Geïnspireerd door een passie voor interieur en gedreven om die te delen met anderen, zijn we onze creatieve ideeën een concrete vorm gaan geven.
Daarbij hebben we bepaalde metaalsoorten – al dan niet in combinatie met andere materialen – vakkundig verwerkt tot unieke, innovatieve design items.

 

Om onze ontwerpen te complementeren, zijn we nadien zorgvuldig op zoek gegaan naar exclusieve decoratieve objecten.
Of ze nu artisanaal, gerecycleerd, biologisch, fair trade of voor een goed doel zijn…. ze hebben allen, op eigen manier, eveneens een specifiek verhaal.

 

Kortom een buitengewone belevenis over hoe je creatie en decoratie steeds opnieuw kan integreren tot een ijzersterk geheel.
Kom gerust langs en laat je, net als ons, fascineren door de waanzinnige materialen, vormen, kleuren en geuren van “FERFOU”…